Hvorfor BKST

Biodynamisk -KST 

 

BLIDT• DYBT • HOLDBART

 

Den biodynamiske behandling er til dig, der har brug for noget andet og mere naturligt. Det er en behandlingsform, som er meget stille og rolig og meditativt.  Den foregår fuldt påklædt på briksen og jeg holder mine hænder blidt bestemte steder på kroppen. 

De fleste finder, at det er en meget behagelig behandlingsform


Kopsbehandler i Kibæk

 

Hvem har gavn af BKST

 

Det korte svar er:  Alle  - også dig, der ellers ikke tror på sådan noget alternativ noget.

Det er et godt valg, hvis du har særlige genstridige udfordringer i kroppen, som det bare ikke har været muligt, at få bugt med

hvis du bare ikke kan fordrage at blive masseret. 

Hvis du er meget stresset

har konstante smerter

angst

eksamensangst 

koncentrationsbesvær 

Spændingshovedpine

kæbespændinger

ticks

hormonproblemer 

været udsat for et piskesmæld

hjernerystelse

skulderproblemer

bækkenproblemer 

Dette er blot eksempler til belysning. Er du i tvivl, så ring og få en snak med mig 

BKST kan tages som en enkelt behandling og det kan også bruges som et forløb, hvor du arbejder mere i dybten med dine udfordringer i krop og psyke. 

Det er fantastisk som støtte i personligudvikling. 

Behandlingsformen er blid, så der er ingen bivirkninger. Den er dog også effektiv og vedvarende, så kroppen skal have tid til at integrere behandlingen og der skal gå minimum 7 dage imellem sessionerne.

Afhjælper følger af traumatiske oplevelser

 

Traumatiske oplevelser påvirker både psyken og kroppen og sætte sig som blokeringer i systemet. Således at kroppen låses i sin ellers naturlige rytmer og normale veje i den kropslige intelligens.  Når spændinger i kroppen opløses og nervevævet beroliges, giver det plads til menneskets egen sundhed.

BKST behandling hjælper til at trække f.eks psykisk belastende erfaringer ned i kroppen, hvor disse bedre kan bearbejdes og derefter opløses og give grobund for et sundere liv fremover.  Du bliver stærkere af at møde dine udfordringer og bearbejde dem i trygge omgivelser og få de rigtige redskaber og overskud til at håndtere det. Kroppen arbejder samtidig med din psyke og forstand og det hænger bare sammen 

 

 

 

 

Fantastisk til restitution

 

Har du haft en særlig udfordrende periode, er du overbelastet eller lign. eller skal du mobiliere ekstra kræfter til nogle af livets mindre sjove udfordringer,  så kan BKST give dig den nødvendige ro og fokus og overskud til at klare det. 

 

Jeg har gode erfaringer med at støtte mennesker i sorg, deprimerede, angst, krise ved skilsmisse og udbrændthed. 

 

Samt mennesker som direkte har misbrugt kroppen til at løbe maraton uden ordentlig forberedelse eller siddet på en traktor hele dagen, som ikke er ordentlig affjedret etc. 

.

Hvis du har brug for at ændre vaner

 

BKST giver samling og fokus i krop og sind og det er derfor et fantastisk redskab til at samle dig op nede fra under gulvbrædderne og stille bygge din motivation op til at kunne og ville pleje dig selv igen. f.eks få overskud til at være mere aktiv. Det har jeg erfaring med fra egen krop. 

 

 

Billeder fra Klinikken

 

 

Klinikken ligger 12 km. syd for Herning . Hvis du kommer lidt  tidligt, er du velkommen til at benytte pavillonen til der bliver ledigt. 

Kontakt klinikken 

 

Addresse: Sandfeldparken 39, 6933 Kibæk

Telefon: 29864799

Email: mary@klinikfroelund.dk

Åbningstider 

 

Mandag - Tirsdag: 8-17.00

Onsdag - Torsdag: 8- 19.00

Fredag : 12-15.00

Følg Klinikken på

Copyright © All Rights Reserved