Biodynamiske Kranio-sakralterapi behandlinger

Vil du med i min glade rejse?

Vind 3 x gratis behandling eller modtag et favorabelt tilbud på 2 behandlinger

Hvis du ønsker at deltage: 

Skriv en mail til mig senest d. 5. Oktober kl. 12.00 om dine kropsproblemer, selvfølgelig bare kort. 

Jeg vil herefter kontakte dig med enten tilsagn om, at du er udtrukket til de 3 gratis behandlinger eller du får en rabatkupon på 1000kr til 2 behandlinger. Som du betaler 600 kr. for. Det svarer til 300 kr. pr gang. Det står dig frit for, at benytte dig af dette tilbud.

Alle mails slettes efterfølgende d. 5. okt. 2022, således at jeg ikke gemmer dine personfølsomme oplysninger eller  mails-adresser længere end nødvendigt. 

Se mine ønsker til dig og betingelser for at deltage længere nede 

Da jeg skal beskrive 2 cases fra min praksis i forbindelse med min endelige eksamen i Biodynamisk Kranio-Sakralterapi, har jeg besluttet at udbyde denne mulighed gratis til dig, der har særligt behov for det.

Du får et særligt favorabelt tilbud for din indsats på 2 kropsbehandlinger a 45 minutter for i alt 600 kr. Det er en rabat på 400 kr!

 Se nedenstående betingelser. 

Jeg har brug for 2 der gerne vil lægge krop til min eksamens-opgave til Biodynamisk KST-udannelsen

Jeg har nu gennem flere år uddannet mig til at blive mere energetisk i min tilgang til behandlingerne i klinikken. 

Jeg kan se, at jeg får bedre og mere blivende resultater hos nogle klienter via denne blide behandlingsform, hvor det er klientens egen helbredende kræfter, der får et sikkert og trygt rum at udfolde sig i, i en ellers travl hverdag. 

Det du får:

Det du får ud af det, er en stille og dyb behandling, som sætter gang i processer i din krop, som enten kan føles kortvarigt som en forværring nogle dage for så herefter at bedre din almene tilstand generelt. Det er kroppen selv, der bestemmer selv, hvor den restituerer og i hvilken rækkefølge. Betingelserne for at deltage:

Jeg vil vælge dem, jeg føler vil passe bedst til opgaven denne gang, derfor vil du være nød til, at skrive om dine udfordringer, i en mail til mig. 

Da jeg ved, jeg har så umådeligt svært ved at sige nej, har jeg lavet den ekstra favorable pris, så du da får noget for dit besvær, hvis du ønsker benytte dig af det.

Du skal kunne afsætte tiden

Du skal kunne afsætte en times behandling hos mig i klinikken i hver uge i uge 41, 42,43 Jeg har både formiddags tider og eftermiddags tider. De 3 behandlinger, skal være afviklet i Uge 43.

Du skal være indstillet på at give feedback

Jeg har brug for enten skriftligt feedback eller også at vi lige tager en ekstra lille snak, ved den sidste behandling.

Du må gerne have disse udfordringer:

Du kan være plaget af anspændthed i kroppen, have nakke og Kæbespændinger. Du kan være stressramt, angst og have søvnbesvær Du kan have haft et tidligere traume psykisk eller fysisk, som du har mistanke om, har sat sig som en udfordring i din krop

At du er med på, at jeg skriver en case-fremstilling af behandlingen

Det betyder, at der vil være en kort beskrivelse af dig og din situation og hvorfor du har søgt behandlingen. Naturligvis anonymiseret. Denne beskrivelse vil blive brugt til denne eksamen og jeg vil formentlig gemme den, som eksempel til senere brug.

Meld dig til konkurrencen

Send en mail til

mary@klinikfroelund.dk

 


Senest d. 5. Oktober 2021 kl. 12.00

Din mailadresse bliver ikke gemt efter d. 5.Oktober 2021, men slettes samme dag og bliver ikke brugt til andet end mit svar og fremsendelse af rabatkupon.