fbpx

Individuelt forløb - fordybelse

Sundt samspil mellem Krop og Sind

Forløbet er udviklet af Mary Frølund

FB_profilfoto_180x180pxlkomprimeret

Vejen ud af kronisk anspændelse og deraf følgende  smerter i kroppen

Er din krop nød til, at gøre dig opmærksom på dine egne behov ved, at give dig spændinger og irriterende smerter?

Fordi du ikke forstår,
hvad din krop siger?

Er du omsorgsfuld nok over for den vigtigste person i verden?

Nemlig dig selv

Har du lyst til at have en krop – eller er den bare en irriterende nødvendighed?

Du kan også spørge dig selv?

Hvad kan jeg gøre?

( Det kan være nemt eller meget besværligt - det afhænger af dig)

Du kan blive ved at undres og måske lede alle vegne.

Du kan prøve adskillige kurser i selvudvikling. Opsøge den ene behandler og coach efter den anden. Google nettet tyndt for de endeløse gode bud på et bedre liv eller let løsning eller endda den svære  løsning: en hel livsstilsændring – Som du da slet ikke kan se, hvordan du skulle kunne passe ind i dit liv  – hvor der også er andre end dig selv, at tage hensyn til.

 

Du kan tæve dig selv med dårlig samvittighed på grund af alle dine løftede pegefingre om, hvad du burde og skulle i disse politisk korrekte tider med sund livsstil. Det skaber ikke andet end dårlig humør og magtesløshed – for det jo lige netop det, der er alt for meget af – Burde og Skulle og løftede pegefingre

Er det svært at tro på?

Ingen problem!

Prøv evt. 3 behandlinger for at se effekten, før du investerer i forløbet.

Grib ved Nældens Rod

Arbejd dybere med samspillet mellem din krop og psyke og forløs mange af de gamle blokeringer i dit system uden at skulle revolutionere hele din hverdag eller familie 

Hvad får du?

Du lærer at forstå din krops signaler – blive klogere på dine hverdags fælder – 

Hvor er det, det sker

Hvordan kan du styre uden om det

Hvordan får du kræfterne til, at håndtere det. 

Du får:
 • Behandling med kropsterapi hvor dit nervesystem afbalanceres. Du får det med garanti bedre – ihvertfald på sigt. 
 • Hjælp og råd til at få øje på, hvad der sker i din hverdag, som trigger dine spændinger og blokeringer
 • Du får et forløb, der er udformet efter lige nøjagtigt din situation og dine udfordringer og din virkelighed. 
 • Du får tilpassede øvelser med både bevægelser og meditation. 
 • Det er et forløb, der hjælper dig i gang med selvudvikling, hvor du får kroppen med. 
 • Du får redskaber, der hjælper dig i dagene mellem behandlingerne, så du når længere og dybere med din behandling
 • Du behøver ikke forholde dig til andre – det er ene undervisning og behandlingen er kun omkring dig 

Det er på ingen måde nødvendigt, at du er vild med mindfullness eller meditation.

De øvelser, der forekommer i forløbet, er ting, du let kan implementere i en hverdag uden det virker påfaldende for dine omgivelser. De vil sikkert med tiden opleve en forandring hos dig, men det får de formentlig selv glæde af.  Med mindre det er dine omgivelser, der har et problem. Så kan der nemt ske det, at du via forløbet selv bliver i stand til at træffe andre positive valg og så gøre noget aktivt ved det. Det hjælper at få kroppen og hjertet med i dit liv. 

Krop og psyke erfaring fra mit eget liv

Jeg oplevede selv for 10 år siden, at nu kunne tingene snart ikke blive værere. Livsomstændighederne var virkelig tunge.  

Ud over de psykiske belastninger begyndte jeg at udvikle diverse fysiske sygdomme og symptomer.  Hvilket ikke gjorde noget nemmere. 

Jeg havde ikke tid til at bemærke eller at dyrke min egen krop, midt i kampen for at overleve mentalt i kaos og en enorm arbejdsbyrde.  

Det blev til, at jeg lukkede mentalt ned for følelserne eller kom til at sejle rundt  på en følelse ad gangen. Så jeg skiftede imellem at være rent ud sagt hysterisk og andre gange bare apatisk.  

Mit system og tidligere erfaringer, gav mig på det tidspunkt ikke andre løsninger end at bryde sammen med stress – brænde ud og gå ned – i håb om at få  hjælp. 

Jeg ved, at jeg ganske enkelt besluttede mig for at gøre det, for at redde mig selv. – At jeg simpelthen var nød til at ændre min tilværelse, for kunne leve og leve med glæde. For nå at opdage livet fuldt ud. Jeg havde brug for at træde ind i min egen hverdag, ikke bare lade den køre omkring mig. 

Min vej blev en brat opbremsning i karrieren som sagsbehandlende ergoterapeut, at smide alt på gulvet, brænde ud og slås med symptomerne fra post traumatisk stress – formentlig resten af livet. (Det kan også vendes til noget positivt.)

Jeg har siden taget adskillige kurser. Søgt i øst og vest inden for den terapeutiske verden, for at finde den vej der virkede og som var den bedste for mig. Jeg skulle prøve et par arbejdsprøvninger før, der var plads til, at jeg fik sagt fra overfor både familie og samfund . 

Jeg kom frem til, at jeg godt kunne nøjes med en lille indtægt, og så få mit eget og bygge det op. En svær beslutning, som jeg skulle have truffet flere år før og havde turdet at stå ved.

Det der var en åbenbaring, en lettelse og fyldte mig med mod, overskud og stille glæde var : Kranio -sakral terapien.

 Her oplevede jeg, at jeg dage efter kurserne pludselig var faldet mere på plads inden i. At den gamle styrke og glæde ved livet så småt vendte tilbage. 

Den indre larm, som jeg ikke bemærkede i hverdagene, var pludselig væk og der var en anderledes lethed og fleksibilitet til at møde verden. At der havde været larm inden i, opdagede jeg kun ved, at den pludselig ikke var der mere. At der bare er en lettelse, som jeg ikke vidste, at jeg havde behov for skete.

Jeg synes, at jeg fik en masse forærende ved at udføre og få Kranio-sakral terapien. Pludselig var mange problemer i hverdagen bare løst. De løste sig selv eller jeg ændrede syn på det med en fleksibilitet, jeg ikke tidligere havde oplevet. Så var problemet nærmest ikke et problem mere.

Det gav mig overskud til at tage fat på de ting, der gav mig dårlig samvittighed i dagligdagen. Med babystep fik jeg taget fat på at ændre mit liv til, at blive mere sundt og med mere overskud og glæde.

Det gav mig kræfter til at løfte mig selv ud af en umulig situation, som tidligere havde fyldt mig med angst. Jeg fik kræfter til at tage tyren ved hornene, som man siger.

 Det skete ikke uden tårer eller følelsesmæssige udbrud eller nede-perioder. Men jeg havde fået lettere ved, at komme tilbage til mig selv, finde kræfter til at række ud efter hjælp og aktivt omskabe min tilværelse. 

Jeg kan nu se mulighederne, frem for at låse mig selv i både tilværelse og krop. Med et moderne ord: med mere robusthed.

På det seneste har jeg taget fat på at arbejde med mindfullness og dette kombineret med Kranio-sakral terapien og min baggrund som ergoterapeut giver en fantastisk platform til at arbejde med netop disse livsudfordringer, hvor levet liv sætter sig i din krop og tynger dig ned.

Ide og baggrund

Det er ikke kun mit eget levede liv og erfaring, der er grunden til, at jeg har udviklet dette behandlingforløb. Det er et behov, jeg oplever hos flere af mine klienter. 

Jeg ønsker med dette forløb, at give et tilbud til andre, hvor de kan få glæde af de oplevelser, jeg har haft under uddannelsen til kropsterapeut. 

Jeg ser, at med et individuelt forløb, hvor de kropslige behandlinger kombineres med min viden som ergoterapeut og om mindfullness,  kan det tilgodese dig. 

Dig, der ikke lige har til hensigt ligefrem at uddanne dig til kropsterapeut via store kurser eller hvor det med at meditere eller lave øvelser, ikke ligger lige for eller er naturligt for dig at gøre. 

Dette forløb er en moderat måde, at tage den slags ind i et almindeligt levet liv og hverdag. Små fif og øvelser som du kan leve med. Tiltag der ikke æder din dag, men alligevel har så meget effekt, at du kan mærke; at der skete der da alligevel noget. Du bliver fulgt på vej af en erfaren og kompetent terapeut. Det er altså et godt tilbud.

Det er så god en ide, at jeg bliver helt varm og inden i, bare ved at arbejde med det og tænke tankerne.

Indhold:

Testimonials from the folks who changed their lives – for better.

Pris og vores aftale:

Prisen er: Prisen for 8 sessioner med mere sundhed i samspil mellem krop og sind: 5200 kr
Du får det lige nu for 4800 kr og
kan betale af 2 gange med 2400 kr. Der betales med mobil pay
Når du har udfyldt efterfølgende skema og vi har talt sammen i telefon og er blevet enige om, at jeg kan hjælpe dig, så har du og jeg en aftale om, at du prioriterer dette her i dit liv i den korte periode, det er.

Når du køber dette forløb hos mig, ved du, at du er på rette vej. Du har gjort noget aktivt for, at ændre dine fastlåste vaner. Du driver ikke længere rovdrift på din fysik og psyke.

Du kan godt give dig selv det første venlige klap på skulderen og sige til dig selv: Jeg gjorde noget, jeg lod ikke bare stå til.

Spørgsmål

 • Hvor meget tid kræver det, jeg afsætter i min hverdag?:  Det kræver ca. 15 til 20 minutter, som du har for dig selv. Det vil sige, der må den øvrige familie og pligter lige træde tilbage. Derudover kræver det selvfølgelig, at du prioriterer at komme til de aftalte tider i klinikken
 • Hvor mange gange skal jeg komme og hvornår ligger tiderne?:          I prisen indgår der 8 sessioner af 60 min pr. gang. Hvornår disse ligger aftaler du og jeg. De første 4 gange ligger fast, idet der kun skal være en uge i mellem de 3 første gange og herefter 14 dage.  
 • Hvordan kan du garantere, at jeg oplever og får en forandring i mit liv?: Det kan jeg heller ikke. Hvis du ikke prioriterer, at det er det, der skal til nu og at du sætter focus på det i dit liv og hverdag. Men jeg kan garantere, at du får nulstillet dit nervesystem og at du får små redskaber med herfra, som er lette at implementere i en almindelig hverdag.
 • Hvor meget erfaring skal jeg have med Mindfullness og meditation? Så lidt som muligt, og du kan endda også være en af dem, der synes, det er ret underligt med den slags. Eller du har oplevet, at du umuligt kan meditere. I forløbet forekommer der kun små nyttige øvelser af den slags, som ikke virker totalt fremmed for vores liv her i vesten. Så du fortsætter med at være dig og revolutionerer ikke din dagligdag ved at deltage. Det er små ændringer, som gør dit liv lettere og forhåbentligt med mere glæde. 

Klar til at arbejde med mere sundhed mellem krop og sind?