Det der skaber grundlaget for professionel behandling

Uddannelse og baggrund

TERAPEUTEN

Baggrunden for behandlingerne i klinikken er  uddannelse og erhverv som ergoterapeut, hvor jeg har været kommunalt ansat indtil 2015, altså over 20 års arbejds erfaring.

Kort Oversigt

Ergoterapeut i 1991 fra skolen i Holstebro

Job som ergoterapeut til 1992-2015

Udannet fysiurgisk massør og sportsterapeut 2008-2009

Uddannelse til Kraniosakral-terapeut 2013-2014

Uddannelse til Biodynamisk KST-terapeut 2016-2022

Hold i virkeligheden -

Hvor alternativ og langhåret er det:

Som det ses af ovenstående er udgangspunktet en sundhedsfaglig uddannelse og derefter opbygget kendskab og erfaring med massage, fysiurgisk behandling i praksis, som så er gået mere over i det blidere Kranio sakralterapi, først mekanisk og senest Biodynamisk, som er en tilgang som bygger på en meditativ og energetisk tilgang. 

Jeg deler behandlingerne op i retninger, således at man ikke nødvendigvis møder den alternative tilgang. 

Jeg har på nuværende tidspunkt (februar 2022) ingen kendskab til healing eller direkte spirituelle kurser bag mig, skulle det forekomme i terapien, opstår det tilfældigt og er ikke tilsigtet. Men blot noget der forekommer i hverdagen, hvor nogen kerer sig om andres ve og vel. 

Jeg er overbevist om at kvantefysik/biologi er vores fremtidige tilgang og forståelse for kroppens funktioner og vores sameksistens i hverdagen. Jeg tror, at al ting hænger sammen – at vi alle er forbundne og opstået af samme grundstoffer og energi – dette ændrer ikke ved, at de gamle former for behandlinger og de nye videnskabelige der kommer frem sammen er gældende og har sin berettigelse. 

Krop, psyke og ånd skaber et menneske og kroppen er det mest håndgribelige. Vi bliver skabet i relationen med vores omgivelser. 

Derfor er omdrejningspunktet i behandlingerne kroppen, terapeutisk berøring og måske kombineret med samtale og fysiske øvelser. 

Det betyder, at jeg i min behandling bygger på traditionel viden og nye videnskabelige oplysninger og forsøger at agere i denne verden med den fornuft jeg er født og opvokset med – altså med begge ben på jorden. Mine sanser og faglige erfaring er i spil, det giver en individuel behandling helt unik i det enkelte tilfælde på et bredt og velfunderet grundlag.