fbpx

Kranio-Sakral terapi

Kranio-sakral terapi er til dig som trænger til at geare ned og oplever høj spænding i kroppen, gentagne hovedpiner, tankemylder, angst. Disse dybe behandling hjælper med at stoppe dine udfordringer.  

Kranio-sakral terapi hos Klinik Frølund

Kranio-Sakral behandling

Denne behandlingsform er til dig som døjer med stress, genstridige kropsspændinger eller traumatiske oplevelser, der har sat sig i kroppen. Behandlingen afhjælper overanstrengelse, angst, piskesmæld, og er til dig som ønsker en dyb, stille og energetisk behandling.

Stop kropsspændinger med den dybe, blide biodynamiske Kranio-Sakral behandling.

 

Bestil en tid til behandling enten ved at kontakte mig tlf. eller via direkte booking. Den første behandling går med en indledende samtale og en behandling. Du bør tage 3 behandlinger, før det kan vurderes, om behandlingen har effekt. Det er stille og roligt meditativt, påklædt og hands on, Jeg berører din krop under behandlingen, enten under korsbenet, nakken, baghoved eller et andet sted.

 

Pris pr. behandling: 650 kr.

 

OBS: Benyt tilbuddet af tre behandlinger og spar 50 kr. pr. behandling.

Hvordan foregår kranio-sakral behandling hos mig?

 


Du møder op til den aftalte tid i min klinik, i Kibæk. Er det din første behandling, indleder vi behandlingen med en kort konsultation. Her har du mulighed for at uddybe dine problemstillinger og forventninger til behandlingen.

 

Ydermere, vil jeg vurdere hvor mange behandlinger du skal igennem, for at slippe af med dine udfordringer.

Behagelig Kranio-sakral terapi hos Klinik FrølundEllen

  "Nu kan jeg endelig gå en hel dag igennem uden at skulle tage smertestillende. Mit ben føles så let og det bedste er, at jeg kunne være en hel dag i haven og endda være kortvarigt på knæ, for at arbejde. Min hverdag er så meget lettere."

admin-ajax

Anny

"Nu har jeg rendt til alverdens behandlinger og intet har givet noget, men her flyttede du det bare lige så stille og lyttede til mig. Det er første sted, jeg har fået en ordentlig forklaring, jeg kunne forstå og hvor det begyndte, at gå bare lidt i den rigtige retning." .

Martin


"Så nemt og så gør det ikke engang ondt"

Kranio-Sakral terapeut - Mary Frølund

Mary Frølund - Kranio-Sakral terapeut

Mit navn er Mary Frølund, og jeg er certificeret Biodynamisk KST, som er en form for forlænget KST-Uddannelse. Gennem mine mange år i feltet, har jeg opbygget en vis erfaring og har gode resultater bag mig, også med ting, som ikke har løst sig ved andre former for behandling.

Det startede med en sundhedsfaglig uddannelse og derefter har jeg opbygget kendskab og erfaring med massage, fysiurgisk behandling, som så er gået mere over i det blidere Kranio sakralterapi, først mekanisk og senest Biodynamisk, som er en tilgang som bygger mere på en meditativ og energetisk tilgang. 

Jeg er tilhænger af kvantefysik/biologi og er overbevist om at al ting hænger sammen – at vi alle er forbundne og opstået af samme grundstoffer og energi – dette ændre ikke ved at de former for behandlinger og det nye der kommer frem stadig er gældende og har sin berettigelse. Derfor er omdrejningspunktet i behandlingerne kroppen, terapeutisk berøring og måske kombineret samtale og fysiske øvelser. 

Det betyder at jeg i min behandling bygger på traditionel viden og nye videnskabelige oplysninger og forsøger at agere i denne verden med den fornuft jeg er født og opvokset med – altså med begge ben på jorden. 

Kontakt mig uforpligtende i dag, og hør mere om, hvordan kranio-sakral terapi kan hjælpe dig.