Kranio-Sakral terapi

Kranio-sakral terapi er til dig som trænger til at geare ned og oplever høj spænding i kroppen, gentagne hovedpiner, tankemylder, angst. Denne dybe behandling hjælper dit sind og krop til at arbejde sammen i sundhed 

Kranio-sakral terapi hos Klinik Frølund

Kranio-Sakral behandling

Denne behandlingsform er til dig som døjer med stress, genstridige kropsspændinger eller traumatiske oplevelser, der har sat sig som spændinger i din krop. Behandlingen afhjælper overanstrengelse, angst, piskesmæld, ophobet stress i kroppen.

Stop kropsspændinger med den dybe, blide biodynamiske Kranio-Sakral behandling. Helt konkret har jeg gode erfaringer med teknikken ved spændingshovedpine, bekymringer og tankemylder, nakkesmerter og spændinger, Bækkenproblemer og når man skal komme sig efter kriser i livet. 

Bestil en tid til behandling enten ved at kontakte mig tlf. eller via direkte booking. Den første behandling går med en indledende samtale og en behandling. Du bør tage 3 behandlinger, før det kan vurderes, om behandlingen har effekt. Det er stille og roligt meditativt, påklædt og hands on, Jeg berører din krop under behandlingen, enten under korsbenet, nakken, baghoved eller et andet sted.

Pris pr. behandling: 650 kr.

OBS: Benyt tilbuddet med booking af tre behandlinger og spar 50 kr. pr. behandling.

Hvordan foregår kranio-sakral behandling hos mig?

 

 

Du møder op til den aftalte tid i min klinik, i Kibæk. Er det din første behandling, indleder vi behandlingen med en kort konsultation. Her har du mulighed for at uddybe dine problemstillinger og forventninger til behandlingen.

 

Ydermere, vil jeg vurdere hvor mange behandlinger du bør tage, for at slippe af med dine udfordringer.

Bekymret for bivirkninger?

Kranio-Sakralterapi er en umådelig blid og neutral behandlingsform. Den bygger mest på klienternes egen naturlige evne til selvhelbredelse. Der blot skal understøttes og skubbes i gang. 

Der findes ingen kendte eller videnskabelige bivirkninger. Videnskabeligt begynder der er at dukke små antydninger frem om, at de tosser, der laver Kranio Sakralterapi nok har fat i noget, at der nok er noget om snakken alligevel, om at det virker. 

De ting jeg har oplevet i mine behandlinger er at ca. halvdelen oplever en kortvarig forværring af deres symptomer i krop og sind, som så fortoner sig efter 2. dagen eller efter en god optankning med vand og søvn. Disse udfordringer er egentlig bare tegn på, at Kranio Sakralterapien gør sit arbejde og at kroppen arbejder på at hele sig selv. 

Dette kan godt skabe problemer hos klienter, som har angst for at blive mere syge eller at fejle noget. Det puster til denne bekymring.  Her vil mit råd være, at kombinere behandlingen med en tur hos egen læge eller opsøge en coach/psykoterapeut til noget samtale terapi eller lignende samtidig. Det kan jo være at det bare er en lille naturlig barriere, der lige skal brydes ved at arbejde lidt med sig selv.

Der kan være perioder hvor man ikke magter denne helingsproces. F.eks hvis du er helt i bund med ernæring, søvn og vitaminer. Men det er sjældent. Men kranio-sakralterapi er en behandlingsform, som man er nød til at afprøve for at vide om det er noget og mange gange er det afhængig af kemien med behandleren.

Behagelig Kranio-sakral terapi hos Klinik Frølund
Graviditet og Kranio-sakralterapi

Jeg har erfaring for, at det har hjulpet i forbindelse med bækkenløsning, søvnbesvær, udmattelse og smerter i led og har været beroligende og fordrende for samspillet mellem mor og foster og moderens stress-niveau og bekymring for fremtiden. 

Det er dog sådan at de første 3 måneder er der altid en fare for, at egen krop selv stopper graviditeten og man kan ikke vide hvad der skubber det igang. Derfor kan det være godt for både klient og behandler, at vente til man træder ind i 2. trimester. 

Hjernerystelse

Jeg har mindst 4 gange oplevet, at klienten kom ind i rette spor og helingsprocessen umærkelig gik noget hurtigere end tidligere. Det er som om systemet i kroppen bare arbejder mere sammen. 

Tinitus

Det er meget spredt om det giver noget. Det kommer an på, hvad der skaber denne tinitus. Det er der vist ikke rigtig nogen, der kan diagnostisere så her er det igen, at prøve sig frem og afgøre om det hjælper. Hvis det har noget med spændinger i nakke og skulder-åg at gøre, så hjælper behandlingen. Er det fimrehårene i indre øre, der er beskadiget eller på grund af højt blodtryk er det svært at gøre noget.  Udover at Kranio sakral terapi beroliger kroppens alarmsystem. Men jeg har erfaring med behandlinger for det. Oftes bliver symptomerne dæmpet, men opstår igen. Men ihvertfald reducering af symptomerne er normalt ellers afsluttes behandlings rækken efter 3 gange, hvis der ikke er tilfredsstillende effekt. Ellen

  "Nu kan jeg endelig gå en hel dag igennem uden at skulle tage smertestillende. Mit ben føles så let og det bedste er, at jeg kunne være en hel dag i haven og endda være kortvarigt på knæ, for at arbejde. Min hverdag er så meget lettere."

admin-ajax

Anny

"Nu har jeg rendt til alverdens behandlinger og intet har givet noget, men her flyttede du det bare lige så stille og lyttede til mig. Det er første sted, jeg har fået en ordentlig forklaring, jeg kunne forstå og hvor det begyndte, at gå bare lidt i den rigtige retning." .

Martin


"Så nemt og så gør det ikke engang ondt"

Kranio-Sakral terapeut - Mary Frølund

Mary Frølund - Kranio-Sakral terapeut

Mit navn er Mary Frølund, og jeg er certificeret Biodynamisk KST, som er en form for forlænget KST-Uddannelse. Gennem mine mange år i feltet, har jeg opbygget en vis erfaring og har gode resultater bag mig, også med ting, som ikke har løst sig ved andre former for behandling.

Det startede med en sundhedsfaglig uddannelse og derefter har jeg opbygget kendskab og erfaring med massage, fysiurgisk behandling, som så er gået mere over i det blidere Kranio sakralterapi, først mekanisk og senest Biodynamisk, som er en tilgang som bygger mere på en meditativ og energetisk tilgang. 

Jeg er tilhænger af kvantefysik/biologi og er overbevist om at al ting hænger sammen – at vi alle er forbundne og opstået af samme grundstoffer og energi – dette ændre ikke ved at de former for behandlinger vi kender og det nye der kommer frem stadig er gældende og har sin berettigelse også. Derfor er omdrejningspunktet i behandlingerne kroppen, terapeutisk berøring og måske kombineret samtale og fysiske øvelser. 

Det betyder at jeg i min behandling bygger på traditionel viden og nye videnskabelige oplysninger og forsøger at agere i denne verden med den fornuft, jeg er født og opvokset med – altså med begge ben på jorden. 

Kontakt mig uforpligtende i dag, og hør mere om, hvordan kranio-sakral terapi kan hjælpe dig.