Det der skaber grundlaget for professionel behandling

Uddannelses baggrund

Terapeuten bag:

 

Baggrunden for behandlingerne i klinikken er en uddannelse og erhverv som ergoterapeut, hvor jeg har været kommunalt ansat indtil 2015, altså over 20 års arbejds erfaring.

Kort Oversigt

Ergoterapeut i 1991 fra Holstebro skolen

Job som ergoterapeut til 2015

Udannet fysiurgisk massør og sportsterapeut 2008-2009

Uddannelse til KST-terapeut 2013-2014

Uddannelse til BKST-terapeut 2016-2022

Hold i virkeligheden -

Hvor alternativ og langhåret er det:

Som det ses af ovenstående er udgangspunktet en sundhedsfaglig uddannelse og derefter opbygget kendskab og erfaring med massage, fysiurgisk behandling, som så er gået mere over i det blidere Kranio sakralterapi, først mekanisk og senest Biodynamisk, som er en tilgang som bygger mere på en meditativ og energetisk tilgang. 

Jeg har på nuværende tidspunkt (februar 2022) ingen kendskab til healing eller direkte spirituelle kurser bag mig, skulle det forekomme i terapien, opstår det tilfældigt og ikke tilsigtet. Men blot noget der forekommer i alles hverdag, hvor nogen kerer sig om andres ve og vel. 

Jeg er overbevist om kvantefysik/biologi og er ret overbevist om at al ting hænger sammen – at vi alle er forbundne og opstået af samme grundstoffer og energi – dette ændre ikke ved at de former for behandlinger og det nye der kommer frem stadig er gældende og har sin berettigelse. Derfor er omdrejningspunktet i behandlingerne kroppen, terapeutisk berøring og måske kombineret samtale og fysiske øvelser. 

Det betyder, at jeg i min behandling bygger på traditionel viden og nye videnskabelige oplysninger og forsøger at agere i denne verden med den fornuft jeg er født og opvokset med – altså med begge ben på jorden